I know some things in life may change But some things they stay the same

Är så sjukt jävlas less på skolan och allt som med den att göra! Inte klara jag matte c nationella heller! Nä men Linnea då får du börja tidigare i Augusti och tenta upp dej, tummen upp! Fast jag klara iallafall Kemin så det var ju bra. Ska väl ta och göra ett sista ryck på fysiken nu, har slut prov på fyra timmar imöra. Måste även göra klart alla uppgifter till småföretagande och en bokrecension till svenskan. Har ju även trafikprov på torsdag, bra de när man inte ens har hunnit öppna den där jävla boken. Måste städa rummet med, så jag börjar väl med de nu då. Har iallafall varit duktigt och duschat hästen idag, så lite nytta har jag väl gjort.


Well open up your mind and see like me open up your plans and damn you're free



Jaa eftersom det är morsdag idag så tog jag med mig min och åkte till mitt paradis på jorden at farfars place för att bygga hästhagar, trevligt, ännu trevligare var det ju med lite spöregn, men vad gör de är ju ingen sockerbit precis. åt ju även lite grillat. Pappasen var ju så klart med han åh. ;)

wasted on fixing all the problems that you made in your own head



Ingen skola idag, åkte till frissan i söderhamn iställe, klippte mä och färga håret blev supernöjd!
Sen drog man hem somnade på soffan en stund innan veterinären kom och kollade hästarna. Han sa väl inte precis dom saker jag hade hoppats på men så kan det gå. Tar en dag i taget och hoppas att det löser sig. Ska plugga lite miljö nu och sen fortsätta in i drömarnas land.  

Oh just ja, jag vra ju på bio i går och såg Prince of Persia. En film med Action, drama och inte alls för mycket kärlek i! En bra film som var lika spännande från början till slut. Och ännu bättre var den ju bara för att Jake Gyllenhaal och Russel Grow spelade med i huvudrollerna. Helt klart en se värd film. 
  


And I think to myself it's a beautiful night And I know everything is gonna be alright


If you got the money

Skoldag mellan 8.05-10.30, inte helt fel de inte!
Mor min kom och hämtade mig halv tolv, då åkte vi ner på stan och fixa ett par skor och sulor till mig. Helt nöjd. Sen blåste vi hemåt, gick ut med hunden en sväng och fixade i stallet. Nu ska jag duscha och åka in till stan igen och gå på bio med Hanna och Johanna, mysde!

Something is said, it sits in my head It's been there too long, it's killing me slow


So I sat down with momma and daddy tried to talk some sense into my big head

Linnea Sjödin du är så jävla körd! OHH YES


Cause I'm right here, right here, right here, right here at home


I know times can get a little tough You gotta lean on my brother, you can't give up



Mor min hittade en liten spindel idag, wow sa jag. Knäppte kort med skakiga händer sen sprang jag därifrån. Tog även tag i mitt pluggande idag. Satte mig ute i solen och gjorde lite inlämningsuppgifter. Har även hunnit med och städa rummet, ätit grillat och ridit en sväng. underbart! Förälskat mig i en ny låt och samlat lite energi till matte plugg imöra, najs de. 

hörs! 

You better sing you song and sing it loud
But you better do it here and you better do it now
Cus' this is one short life that we live
You gotta listen people, this is what my song says

Don't you bring your sadness down on me
When peace is free
There's a sun up ahead brother, waitin' on me
Can't you see



I know the way to silently make you smile with my eyes, when you're trying to fight

Är så jävla trött på allt pluggande hit och inlämningsuppgifter dit!
Har iallafall gjort tyska uppgiften, skönt!
Imöra är det slut prov i kemi som gäller, är inte så taggad. Men hoppas på att kommer gå bra.
Och en sak till. Funder faktiskt om jag ska gå på g-festen imöra. Är ju faktiskt sista. Och eftersom jag skulle gå med världens bästa brudar så kan det ju inte bli bättre. Om dem orkar med mig då. Ska fundera på saken.
Nu drar jag igång lite mysig musik och beger mig till drömarnas land.

hejs.


Ingen sommar utan ragga, Det är de jag vill ha!

Helgen var AWESOME!
Lördagen spenderades med Bella och Erik.
Vi chillade i Eriks lägenhet, käka kycklingsallad, drog till Eriks vän Jocke och hade skoj en stund, sen fortsatte kvällen med Cruising. Hur bra som helst! Tog 02:20 bussen hem. Promenerade från bussen och kom hem klockan 04:00. Men de var de värt. Söndagen ängnades till sovning.














There's a hole in my pocket that's about her size But I think everything is gonna be alright

Livet leker så det bara sjunger om det! 
Gårdagens sundsvallsbesök slutade med en hel del godsaker. 
Köpte en mysig tröja, en gullig väska och hör och häpna ett par Jeans! Men de mina vänner var inte allt, köpte nämligen en tv med till mitt rum, en 32", liten men den duger åt mig. Och det bästa av allt, en systenkamera! Hur bra som helst! Och det blir bara bättre för imöra ska jag tillbringa min dag med Bella, och hela kvällen ska vi roa oss på hudiksvalls crousingen! Åker på en härlig medwurstmacka genom livet nu! 
Precis så som det ska vara ibland.

Äntligen lite lediga dagar.!

Nu är det lång helg, gött!
morrondagen spenderas i sundsvall,
med mor och pengar ska det brännas jävlaranama!
dax att sova, ingen sovmorron här inte!
Hej!


Fast i jungeln av trötthet och sjukhet.

Sen slutet på mars har jag varit sjuk, det är väldigt länge nu och det blir aldrig bra! det är Fan inte schyst. Orkar inte mer nu. Det brinner i halsen, kliar i näsan. Inte nog med det så rinner det i näsan som nå jävla vattenfall och så hostar jag upp mina tarmar snart. det räcker nu!  

Hade min första körlektion med körskolan idag, det gick så uselt så nu pratar vi inte mer om det.
Sista dan i skolan imöra för den här veckan, SUPERNAJS! Ska ta och chilla lite framför biggest loser nu, äta lite annanas och plugga lite trafik.


A smiling face is trading the gifts I found at the bar

Gårdagen blev ju inte precis så som jag hade tänkt. Men så kan det ju gå ibland när man är sjuk. Hoppas att det kan göras om någon annan dag när den jävla förkylningen är borta!

Idag har jag bara chillat, varit ute med hästarna. kört lite bil och ätit kycklingsallad. Nyttiga Linnea! Nu blir det kvällsmys med mamma ;) Kanske en liten promenad sen.


Det fanns en längtan Till andra sidan ån Vi skulle andas nånting nytt Vart än vi kom ifrån

ohh jag måste plugg, men jag vill inte, orkar inte! Ibland är det bara så jobbigt med skola, prov läxor och annat skit som tar en massa tid.
En massa tid som man kan använda till något mycket roligare!


I need to be bold Need to jump in the cold water Need to grow older with a girl like you

Den här lediga dagen skulle spenderas med min vän Tove men så blev det inte. Så nu ska jag duscha, titta på Ghost whisperer, gå ut med hunden och köra lite bil till söderham. Sen avslutas dagen med lite miljö plugg.
hejs

bjur på en sköning låt.



Hittade en galen grabb på teatern i söderhamn!

Tog en tur till söderhamn idag, åkte på teatern för att titta på Filippa när hon hade sin dans uppvisning. HUR SÖT SOM HELST! :D Träffade även Filippas lillebroder Fillip. Galen Grabb. 



  
             



OHH förlåt mig fader för jag har syndat! Tog en sväng in till McDonalds på vägen hem. Så där rök mina 3,5 kg! men ähh va fan, blir hårdträning till veckan då. NAAAJS DE!! 
Även att jag är ledig imöra, GÖTT GÖTT GÖTT! 

GoNATT  


RSS 2.0